2017-12-20, att göra något…

 

Vår julgåva går även i år till ideella organisationer som gör skillnad, organisationer som ser till att människor överlever både här och nu men även ges möjlighet att förbättra livet för sig och sina familjer på lång sikt. Och det är viktigt på riktigt.

Läkare utan Gränser
En medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs som mest. I mer än 70 länder runt hela världen finns Läkare utan Gränser på plats för att bistå människor som drabbas av krig, kriser eller naturkatastrofer.

Hand in Hand
Hand in Hand bekämpar fattigdom med utbildning, träning och tillgång till mikrolån för nyföretagande. Ett långsiktigt arbete som sedan starten utbildat 2.061.339 personer och dessa har startat 2.095.824 företag. I år deltar vi i ett projekt i Kenya där klimatförändringarna slagit hårt och arbetslösheten är hög. 3750 nya jobb ska skapas på två år.

Barnhemmet The Step, Nepal
Föräldralösa flickor lever ett hårt liv i Nepal. Barnarbete från mycket tidig ålder är vanligt, även trafficking, barnsexhandel och till och med illegal organhandel förekommer. Genom det ideellt drivna barnhemmet The Step ges ett 10-tal flickor åt gången möjlighet till en trygg uppväxt med boende, mat och utbildning. Barnhemmet är i år inne på sitt tionde år och vi har varit med hela vägen.

En riktigt God Jul och Gott Nytt År önskar vi på MFS Fastighetsservice och våra systerföretag  Lindqvist Bygg och Nicator.